“Hollanda’yı hep güzel hatırlayacağım”

Hollanda’daki görev süresini dolduran Rotterdam Başkonsolos Esen Altuğ, vatandaşlara çocuklarının eğitimi konusunda duyarlı olmaları çağrısında bulundu.

Hollanda’daki görev süresini dolduran Rotterdam Başkonsolosu Esen Altuğ, “Hollanda’yı hep güzel hatırlayacağım” dedi. Altuğ, konutunda verdiği resepsiyonda yaptığı konuşmada vatandaşlara çocuklarının eğitimi konusunda duyarlı olmaları çağrısını yaptı.

Resepsiyona Lahey Büyükelçisi Uğur Doğan, Deventer Başkonsolosu Nihat Erşen, Feijenoord Belediye Başkanı Seyit Yeyden, PvdA (İşçi Partisi) milletvekilleri Albayrak ve Çelik ile HOTİAD Başkanı Turgut Torunoğulları başta olmak üzere çok sayıda politikacı, işadamı ve dernek yöneticisi katıldı. Başkonsolos Altuğ, Hollanda’daki Türk toplumunun işadamı, sanatçısı ve politikacısı ile bir çok başarılara imza attığını ve bu başarılara yenilerinin ekleneceğine inandığını söyledi.

Başkonsolos Esen Altuğ onuruna DSDF (Demokratik Sosyal Dernekler Federasyonu) tarafından Rotterdam Meram restoranda bir davet verildi. DSDF Başkanı Zeki Baran, Başkonsolos Altuğ’un Hollanda’daki Türk toplumunun hem iyi, hem de kötü günlerinde yanında olduğunu, sorunların çözümüne çalıştığını ve aile içi şiddetin önlenmesi ile eğitimin önemlerine dikkat çektiğini belirtti. Görev yaptığı ülkelerden güzel anılarla ayrılmayı önemli bulduğunu ifade eden Esen Altuğ, “Hollanda’yı hep güzel hatırlayacağım” dedi. (InterAjans) – ROTTERDAM


Esen Altuğ ve DSDF Başkanı Zeki Baran


Esen Altuğ ve Hollanda Beşiktaşılar Derneği Başkanı Aykut Torunoğulları

 

 

Speak Your Mind